Inženirsko-razvojna ekipa leta

Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je inzenirsko_razvojna_ekipa_logo.png

Z nagrado inženirsko-razvojna ekipa leta želimo dati ime in obraz inženirjem, razvojnikom in drugim profilom iz proizvodnje ter nagraditi ekipo, ki izstopa na področju od razvojne faze do industrializacije procesov oziroma vzpostavitve proizvodnje novega ali izboljšanega izdelka, stalnih izboljšav procesov, inovativnih projektov in stalnega izobraževanja za pridobitev kompetenc za prihodnje izzive.

Inženirsko – razvojna ekipa leta 2021 je postala ekipa družbe Elan. Foto: Aleš Beno

Nagrado smo na dogodku v Nazarjah podelili ekipi Elana. Zanjo so se sicer potegovale ekipe iz osmerice podjetij, ki so sodelovale v izboru Tovarna leta 2021. Med tremi ekipami po izboru uredništva so zmagovalca z glasovanjem določili predstavniki vseh podjetij, ki so doslej sodelovala v izboru tovarne leta, vključno z letošnjimi sodelujočimi (skupno 38 podjetij), bo izbralo uredništvo projekta Tovarna leta.

Za nagrado so se potegovale inženirsko-razvojne ekipe družb (po abecednem vrstnem redu): Elan, Eta Cerkno in ETI Elektroelement.


PARTNER NAGRADE

Tradicija, inovativnost, agilnost. Že več kot 30 let. To je Epilog, vodilno slovensko podjetje na področju razvoja in implementacije programske opreme za avtomatizacijo in optimizacijo skladišč in drugih logističnih procesov. Rešitve, znane pod blagovno znamko Atlas, so plod njihovega lastnega razvoja, znanja in izkušenj. Z njimi upravljajo tako velike avtomatske sisteme z roboti, regalnimi dvigali, tekočimi trakovi itd., kakor tudi ročne sisteme prek mobilne računalniške tehnologije. Kompleksne rešitve oblikujejo v celovit in zanesljiv sistem, enostaven za uporabo in učenje. Prihodke ustvarjajo s projekti za velike multinacionalke v državah po svetu in tudi doma. Dolgoletne izkušnje, znanje, stik s strankami, poznavanje trga in povezovanje z mednarodnimi institucijami – vse to jim daje možnost videti dlje. Videti v prihodnost. Usmerjati razvoj, inoviranje in razmišljanje v pravo smer – v logistiko prihodnosti.